Veelgestelde vragen

Wat bij slecht weer?

Beter wolken dan felle zon bij een fotosessie, zelfs met een druppel hier en daar kan er gewerkt worden.
Indien het echter pijpenstelen regent kan er met wederzijds akkoord gekeken worden voor een nieuwe datum.

Een fotoafdruk op dibond, wat is dat?

Bij een foto op dibond wordt een papieren fotoafdruk verlijmd op een dibond plaat (harde kunststof). De foto is even groot als de volledige oppervlakte van de plaat.

Een fotoafdruk in kader, wat moet ik me daar bij voorstellen?

Een standaard kader van 40x50cm is voorzien in de prijs. Als klant heb je de keuze of er een passe-partout wordt gebruikt.
Zonder passe-partout is de foto even groot als het kader, met passe-partout verkleint de grootte van de foto naar 30x40cm.
De kaders zijn verkrijgbaar in zwart, wit of houtkleur.

Welke outfit moet ik aan?

Voor een fotoshoot kleed je jezelf gewoon in nette kleren, tenzij je een themashoot met een bepaalde klederdracht wenst uiteraard.
Probeer echter geen drukke prints, patronen, streepjes of ruitjes te dragen. Naast het feit dat dit niet mooi oogt op foto kan er een effect genaamd 'moiré' optreden wat een heel storend effect veroorzaakt. 

Wat met make-up?

Het is de bedoeling dat je natuurlijk op je foto's staat, je hoeft dus geen extra make-up te dragen voor een fotoshoot.
Huidimperfecties (bv. puistjes, wondjes,...) worden in de nabewerking van de foto weggewerkt. Heb je nog andere onzekerheden dan kan hier ook rekening mee gehouden worden. 

Ik woon ver weg van Lichtaart, verplaatst u zich ook?

In mijn lokale omgeving ken ik de plaatsen waar ik een shoot kan doen, als u wenst dat ik tot bij u kom, is het aangeraden om vooraf zelf enkele locaties voor te stellen.
Indien de afstand waar je de shoot wenst meer dan 15km bedraagt, zal er een verplaatsingskost in rekening worden gebracht.

Wat met een huwelijksreportage?

Voor een huwelijksreportage beginnen we steeds met een persoonlijk gesprek. We bespreken dan alle wensen en verwachtingen om te zorgen dat we op dezelfde golflengte zitten. Vervolgens kan er een op maat gemaakte offerte bezorgd worden.