Veelgestelde vragen

Wat bij slecht weer?

Beter wolken dan felle zon bij een fotosessie, zelfs met een druppel hier en daar kan er gewerkt worden.
Indien het echter pijpenstelen regent kan er met wederzijds akkoord gekeken worden voor een nieuwe datum.

Welke outfit moet ik aan?

Voor een fotoshoot kleed je jezelf gewoon in nette kleren, tenzij je een themashoot met een bepaalde klederdracht wenst uiteraard, voor een buitenshoot doen aardse kleuren het altijd goed. Probeer echter geen drukke prints, patronen, streepjes of ruitjes te dragen. Naast het feit dat dit niet mooi oogt op foto kan er een effect genaamd 'moiré' optreden wat een heel storend effect veroorzaakt.

Doet u ook huwelijken?

Ik noem mezelf een familiefotograaf. Een huwelijk is ook een familiegelegenheid. Dus ja, mijn portretstijl gaat uiteraard wel doorwegen in het eindresultaat, maar het feit dat u dit leest bewijst dat dit geen probleem is. Voor meer info: /huwelijk

Ik wil mijn foto's ook afdrukken en bij mij thuis aan de muur hangen, doet u dit ook?

Ik werk met een extern fotolab met een zeer uitgebreid gamma. Ikzelf bied slechts enkele veelgekozen opties aan onder: /prijzen.

Wie doet mijn make-up en haar?

Mijn voorkeur gaat uit naar meer natuurlijke foto's, voor mij moet je niet meer make-up dragen als op een doordeweekse dag. Is dit toch jouw wens dan kunnen we steeds op zoek naar een MUA (make up artist) gaan. Hetzelfde geld voor je haar.

Hoe ver verplaatst u zich?

Op zich is hier geen beperking op, vanaf 15km wordt er echter wel een verplaatsingsvergoeding in rekening gebracht.